Apps og integrationer

Vi kan ikke være de bedste til alt, omend vi gerne ville.
I stedet kan vi tilbyde integrationer til de bedste systemer på markedet,
så din hverdag bliver gjort så nem, praktisk og let som muligt.

Vi sørger for, at alle integrationer foregår live, så du ikke skal spilde tid på at vente på nogen synkronisering.
Med os er du altid opdateret.
e-conomic regnskabsprogram

e-conomic regnskabsprogram

Integrer Servicepos med e-conomic i dag, og få automatisk overført dine dagsopgørelser til din bogføring, synkroniser varer, kunder og meget meget mere!

SumUp betalinger

Få SumUp og tag imod en stor håndfuld af de mest populære betalingsløsninger. Helt uden løbende og faste omkostninger - nemt og billigt!

WooCommerce webshop

Med WooCommerce er du altid up-to-date på dit lager. Dit lager synkroniseres mellem systemerne ved hvert salg, og alle varer bliver automatisk oprettet i shoppen fra Servicepos. Smart!

Zapier

Zapier

Zapier er den app, du ikke vidste, du manglede. Med Zapier kan du bygge bro til 2000+ apps, der hjælper dig til en nemmere, hurtigere og ikke mindst sjovere hverdag!

Shopify

Shopify Webshop

En integration til Shopify giver dig lagertræk og produktoprettelse direkte fra Servicepos til din webshop. Du kommer aldrig til at sælge en udsolgt vare igen.

Bambora

Bambora er din vej til en moderne terminal, der tager imod alskens betalingsløsninger, så du kan tilbyde dine kunder lige præcis den betalingsform, de foretrækker.

Kassesystem integration til Shoporama

Shoporama Webshop

En integration til Shoporama betyder, at du altid har styr på dit lager og dine varer. Det giver dig et uundværligt overblik i hverdagen.

SmartWeb Webshop

Nem og overskuelig lagersynkronisering er, hvad du får, med en integration til SmartWeb. Så er du altid opdateret på lageret og dine ordrer - nemt, smart og lækkert!

Integration til DInero regnskabsprogram

Dinero regnskabsprogram

Dinero giver dig overblik over dine dagsopgørelser, betalinger og bogføring. Systemet er nemt at forstå, og du kan på ingen tid selv lære at stå for dit eget regnskab.

Magento webshop

Magento giver dig det overblik, du mangler, så du kan få tid til det, der virkelig giver dig værdi. Integrer til systemet i dag, og få helt styr på dit lager og dine varer i morgen!

MobilePay integration til kassesystem

MobilePay betalinger

MobilePay er fast inventar på de fleste danskeres mobiltelefoner, og det er derfor en god ide, at kunne tilbyde den smarte betalingsløsning i din butik. Med MobilePay skal dine kunder blot swipe for at betale - sikkert og nemt!

Mailchimp integration med ServicePOS

MailChimp e-mail-program

Med MailChimp kan du uden problemer holde kontakten til både nye og gamle kunder med smart e-mail markedsføring. Opbyg dit nyhedsbrev med nem drag-and-drop, hent dine kunders mail direkte over i programmet fra Servicepos - og tryk send.

Dandomain

Dandomain Webshop

Dandomain giver dig fuldt overblik over dit lager. Du har hele tiden styr på varebeholdningen, ligegyldigt, om kunderne køber online eller fysisk. Så slipper du for dumme fejl, hvor du sælger en udsolgt vare. Skønt!

Rackbeat

Rackbeat Lagersystem

RackBeat har digitaliseret alt, hvad der har med lagerstyring at gøre, og giver dig overblikket over alle led i din forsyningskæde fra indkøb til slutkunde - via én brugervenlig platform.

Kassesystem integration til Prestashop

Prestashop

Prestashop holder dig opdateret på både fysisk butik og online webshop. Vi tilbyder en nem og hurtig integration, der giver både dig og dine kunder et bedre overblik.

trustpilot integration

Trustpilot

Med vores integration til Trustpilot kan systemet autoamtisk udsende en trustpilot anmodning efter en kunde har købt noget i din butik. Det er smart!

Har du en god ide til en app/ integration, eller synes du vi mangler nogen? Så er du altid meget velkommen til at skrive på info@servicepos.com eller ringe til os på 33608586.

Ønsker du at se dokumentationen til vores Rest API? Den finder du lige her!

Kontakt os og hør mere