Apps og integrationer

Vi udvider løbende med integrationer til forskellige systemer.
Se nogle af dem her.
e-conomic regnskabsprogram

e-conomic regnskabsprogram

Integrer ServicePOS med e-conomic regnskabsprogram og overfør automatisk dagsopgørelser så du får automatiserede din bogføring. Du kan også oprette fakturaer fra ServicePOS i e-conomic og synkroniserer varer begge veje.

FlexPOS kassesystem

ServicePOS integrerer med FlexPOS kassesystem, så bl.a. varer og lager synkroniseres mellem systemerne. Det er desuden muligt at sende ordrer fra ServicePOS direkte til betaling i FlexPOS med varelinjer osv.

SumUp betalinger

Med SumUp kan du nemt tage imod alt fra VISA og Mastercard til Apple Pay. Det er nemt og billigt at komme i gang og der er ingen løbende eller faste omkostninger.

WooCommerce webshop

Bruger du WooCommerce, kan vi sørge for at, varer der oprettes i ServicePOS, bliver oprettet automatisk i shoppen. Derudover synkroniseres vi lager, så dette altid er up-to-date mellem systemerne.

Magento webshop

Med vores Magento webshop kassesystem integration kan du få oprettet varer og opdateret lager fra kassen til magento. Ring for mere info.

Rackbeat Lagersystem

Integrer ServicePOS med RackBeat og få et nemt ERP system til din butik eller butikskæde.
Rackbeat arbejder sammen med E-conomic, så du kan få automatiseret al din bogføring både med lager og kasse.

Dinero regnskabsprogram

Med integrationen til Dinero regnskabsprogram kan du automatisk overføre dine data fra dagsopgørelser, så du sparer tid på den daglige bogføring og administration.

MobilePay integration til kassesystem

MobilePay betalinger

Send betalinger direkte fra ServicePOS og til kundens telefon, så de blot skal swipe for at betale med MobilePay. Du behøver intet ekstra udstyr, men skal have en aftale med MobilePay. (Kommer snart)

Mailchimp integration med ServicePOS

MailChimp e-mail-program

Med integration til Mailchimp kan du opbygge din nyhedsbrevsliste direkte fra ServicePOS, når dine kunder har handlet. Vi overfører kundens navn, e-mail osv. til brug for markedsføring.

Shopify webshop

Med vores shopify webshop kassesystem integration kan du få oprettet varer og opdateret lager fra kassen til magento. Ring for mere info.

Har du en god ide til en app / integration, som du syntes vi mangler, så er du altid meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Kontakt os og hør mere
Luk menu
×

Kurv