Apps og integrationer

Få automatisk integration til webshop, regnskabsprogram, e-mail marketing system og meget mere.
Find de integrationer, der matcher din virksomhed - lige her.

Integrér Servicepos med e-conomic og få automatisk overført dine dagsopgørelser til din bogføring samt synkronisér varer, kunder og meget mere.

Dinero giver dig et fuldt overblik over dine dagsopgørelser, betalinger og bogføring. Systemet er nemt at bruge, og du kan på ingen tid lære at stå for dit eget regnskab.

En integration til Shopify giver dig lagertræk og produktoprettelse direkte fra Servicepos til din webshop. Du kommer aldrig til at sælge en udsolgt vare igen.

Med vores WooCommerce-integration er du altid up-to-date på dit lager og kommer aldrig til at sælge en udsolgt vare igen.

Bambora er din vej til en moderne terminal, der tager imod alverdens betalingsløsninger, så du kan tilbyde dine kunder lige præcis den betalingsform, de foretrækker.

DanDomain giver dig et fuldt overblik over dit lager. Du har hele tiden styr på varebeholdningen, uanset om kunder køber online eller fysisk. Så undgår du fejlen at sælge en udsolgt vare.

MobilePay er fast inventar på de fleste danskeres telefoner. Det er derfor en god idé, at tilbyde den smarte betalingsløsning i din butik. Med et enkelt swipe kan dine kunder betale – sikkert og nemt!

Hold kontakten til nye og gamle kunder med e-mail markedsføring. Opbyg nyhedsbreve med nem drag-and-drop samt hent dine kunders e-mail direkte over i MailChimp fra Servicepos.

Rackbeat har digitaliseret alt, der har med lagerstyring at gøre, og giver dig overblikket over alle led i din forsyningskæde – lige fra indkøb til slutkunde via én brugervenlig platform.

Få SumUp og tag imod en stor håndfuld af de mest populære betalingsløsninger. Helt uden løbende og faste omkostninger.

Nem og overskuelig lagersynkronisering er, hvad du får, med en integration til SmartWeb. Så er du altid opdateret på lageret og dine ordrer.

Magento giver dig det overblik, du mangler, så du kan få tid til det, der virkelig giver dig værdi. Integrér i dag, og få styr på dit lager og dine varer i morgen.

Med vores integration til Trustpilot kan systemet autoamtisk udsende en trustpilot anmodning efter en kunde har købt noget i din butik. Det er smart!

Zapier er den app, du ikke vidste, du manglede. Med Zapier kan du bygge bro til 2000+ apps, der hjælper dig til en nemmere, hurtigere og ikke mindst sjovere hverdag!

En integration til Shoporama betyder, at du altid har styr på dit lager og dine varer. Det giver dig et uundværligt overblik i hverdagen.

PrestaShop holder dig opdateret på både fysisk butik og online webshop. Vi tilbyder en nem og hurtig integration, der giver både dig og dine kunder et bedre overblik.

Online sagsstatus

Få udvidelsen online sagsstatus på dit website og lad dine kunder spore deres sag. Via en integration til dit sagsstyringssystem, har kunden altid ubegrænset adgang til deres altid opdateret sagsoplysninger.

Så behøver dine kunder ikke længere at tænke på, hvornår deres reparation, reservering eller bestilling er klar til at blive hentet.

Kan du ikke finde en integration, der matcher?

Kontakt os og vi tager et kig på det.