Apps og integrationer

Vi udvider løbende med nye integrationer til forskellige systemer.

Servicepos bygger på en open Rest API, så det også muligt at skræddersy din egen integration.
e-conomic regnskabsprogram

e-conomic regnskabsprogram

Integrer Servicepos med e-conomic regnskabsprogram og overfør automatisk dagsopgørelser så du får automatiseret din bogføring. Du kan også oprette fakturaer fra Servicepos i e-conomic og synkronisere varer og kunder begge veje.

SumUp betalinger

Med SumUp kan du nemt tage imod alt fra VISA og Mastercard til Apple Pay. Det er nemt og billigt at komme i gang, og der er ingen løbende eller faste omkostninger.

WooCommerce webshop

Bruger du WooCommerce, kan vi sørge for, at varer, der oprettes i Servicepos, automatisk bliver oprettet i shoppen. Derudover synkroniseres lager, så dette altid er up-to-date mellem systemerne.

Zapier

Zapier

Vi har en integration til Zapier, der gør det muligt at integrere Servicepos med alle de App's som Zapier har integration med. Bl.a. webshops, google docs, og et hav af apps.

Shopify

Shopify Webshop

Med vores kassesystem integration til Shopify kan du nemt få lagertræk og produktoprettelse direkte fra Servicepos til webshoppen.

Bambora

Med integration til Bambora får du del i en af markedets mest konkurrencedygtige betalingsløsninger. Både i form af moderne kortterminaler til din fysiske butik, men også et brugervenligt betalingssystem til din webshop.

Kassesystem integration til Shoporama

Shoporama Webshop

Vi har integration til Shoporama, som betyder, at vi kan synkronisere dit lager med din webshop. Så har du altid styr på, hvilke varer du har på lager.

SmartWeb Webshop

Vi tilbyder integration til SmartWeb, så du kan få nem og overskuelig lagersynkronisering. På den måde er du altid opdateret på dit lagertal og dine ordrer. Det er smart!

Rackbeat

Rackbeat Lagersystem

Integrer Servicepos med RackBeat og få et nemt ERP system til din butik eller butikskæde.
Rackbeat arbejder sammen med E-conomic, så du kan få automatiseret al din bogføring både med lager og kasse.

Integration til DInero regnskabsprogram

Dinero regnskabsprogram

Med integrationen til Dinero regnskabsprogram kan du automatisk overføre dine data fra dagsopgørelser, så du sparer tid på den daglige bogføring og administration.

Magento webshop

Med vores Magento webshop kassesystem integration kan du få oprettet varer og opdateret lager fra kassen til magento. Ring for mere info.

MobilePay integration til kassesystem

MobilePay betalinger

Send betalinger direkte fra Servicepos og til kundens telefon, så de blot skal swipe for at betale med MobilePay. Du behøver intet ekstra udstyr, men skal have en aftale med MobilePay. (Kommer snart)

Mailchimp integration med ServicePOS

MailChimp e-mail-program

Med integration til Mailchimp kan du opbygge din nyhedsbrevsliste direkte fra Servicepos, når dine kunder har handlet. Vi overfører kundens navn, e-mail osv. til brug for markedsføring.

Dandomain

Dandomain Webshop

Vi har kassesystemsintegration med Dandomains webshops system. Der kan trækkes lager og oprettes varer direkte fra Servicepos. Det gør din hverdag nemmere.

Kassesystem integration til Prestashop

Prestashop

Med integration til Prestashop kan du synkronisere dit lager med din webshop, så du altid er opdateret i både butik og på nettet. Det giver dig et meget større overblik, også for dine kunder.

Har du en god ide til en app / integration, som du synes vi mangler, så er du altid meget velkommen til at skrive eller ringe til os.

Hvis du ønsker at se dokumentationen til vores Rest api så finder du denne her. 

Kontakt os og hør mere
Luk menu
×

Kurv