9 svar på dine bekymringer, når du skal vælge nyt POS-system

1

Hvordan ved jeg, om jeg har brug for et nyt POS-system?

Svar:
Work smarter, not harder.

Det kan være svært at vide, hvornår man har brug for et nyt POS-system. Og foretager du en enkel Google-søgning på ordet, vil du lynhurtigt se hundredvis af brands, der hævder at deres kasseløsning er det rette match for din forretning. Det bedste, du kan gøre, er derfor at finde ud af, hvad du leder efter. Hvad er dine specifikke behov, og hvad er et must for, at hverdagen i butikken kører gnidningsløst rundt? Er der nogle elementer, der kunne effektiviseres bedre?

Hver dag skal helst afsluttes med en følelse af tilfredshed snarere end stress og frustration. Vi er derfor overbeviste om, at “work smarter, not harder” er vejen frem til en mere effektiv hverdag og ikke mindst en succesfuld forretning. Læs mere om, hvordan Servicepos har udviklet en online kasseløsning baseret på denne tilgang.

2

Hvordan kan jeg vide, om POS-systemet passer til min forretning?

Svar:
Det finder du aldrig ud af ved blot at læse.

At prøve nye ting føles altid som et sats. “Hvad nu hvis det ikke er, som jeg troede?” og “Jeg vil ikke investere mine penge i noget, hvis det viser sig at være dårligt.” Det føles bare altid bedre at vide sig sikker på forhånd. Vi gør derfor vores bedste for at vise, hvordan vores POS-system kan hjælpe den enkelte virksomhed – både via en online fremvisning og en gratis prøveperiode, så du først og fremmest kan teste det af. Og det er uanset, om du vil prøve systemet selv eller ønsker en personlig demonstration fra en af vores eksperter.

Så simpelt er det.

Du er ikke den eneste, der vil føle sig sikker på forhånd.

Disse personer ville også.

3

Hvad nu hvis jeg finder ud af, at det ikke matcher mine behov?

Svar:
Vi siger, hvis vi kan se, at vi ikke er et match for din forretning.

Har du særlige krav, vi ikke kan imødekomme, så siger vi det. POS-systemet skal hjælpe dig med at drive og vækste din forretning – ikke omvendt. Når det er sagt, stræber vi altid efter at tilpasse løsninger til enhver kunde, uanset hvor avancerede og specifikke dine ønsker om end måtte være. Og det siger vi med sikkerhed, da vores system kan integreres med næsten alt. Hvordan? Jo, vi har bevidst skabt Servicepos med en åben API, så vi netop kan skræddersy, samle og forbinde hundredvis af programmer. Du fortjener trods alt et POS-system, der hjælper med at fremme din forretning.

9 ud af 10 butikker vælger at beholde Servicepos i deres forretning

4

Hvordan vælger jeg så det rigtige POS-system til min forretning?

Svar:
Spørg vores kunder – ikke os.

Hvis du gerne vil vide, hvordan det er at benytte sig af Servicepos i en forretning, så spørg dem, der bruger det. Har det de funktioner, som de har brug for? Kan de lide supporten? Hvordan spiller det sammen med andre programmer?

Vi tager det derfor alvorligt, når vores kunder giver en tilbagemelding på deres oplevelser med POS-systemet – uanset om de elsker eller hader det. Det bidrager nemlig ikke kun til vores konstante videreudvikling og forbedring af systemet, men gør det også nemmere for os at hjælpe din forretning. Gå på opdagelse i vores cases.

5

Hvis jeg er interesseret, hvor skal jeg starte? Der er så meget!

Svar:
Det kan næsten ikke være nemmere at gå i gang.

Hvorfor vælge et POS-system, der kræver avanceret hjælp til installation og som er dyr at integrere? Vi mener det, når vi siger, at systemet er brugervenligt og nemt at komme i gang med. Derfor har vi valgt at gøre det gratis at starte selv – du behøver ikke engang at tilføje dine betalingsoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan du kommer i gang og bliv klogere på processen.

Ender du alligevel med at have brug for hjælp, så har vi både eksperter, du kan kontakte og et stort Help Center med svar på alt.

6

Hvad med oplæring? Det kræver tid at sætte sig ind i et nyt system.

Svar:
Vi lærer dig og dine medarbejdere godt op fra start.

Okay. Vi er ikke naive. Vi ved godt, at uanset hvor brugervenligt et POS-system er, så kræver det ofte en smule hjælp til at oplære medarbejdere i at bruge det. Det benægter vi ikke. Sommetider kan det nemlig føles uoverskueligt at sætte sig selv – og ikke mindst sine medarbejdere – ind i et nyt system. Derfor vægter vi onboarding-processen højt, så du og dit team kan komme godt fra start. Med hjælp fra en af vores onboarding-specialister, vil du modtage vejledning hele vejen fra, hvordan du korrekt opsætter Servicepos til oplæring af både dig og dit team. På ingen tid kan du komme i gang med at sælge.

Onboarding

Opsætning af hardware

Import af data

Opsætning af integrationer

Oplæring i system

7

Men hvad gør jeg, hvis jeg skal tilkøbe udstyr for at komme i gang?

Svar:
Du bestemmer selv, om du vil bruge dit nuværende hardware eller tilkøbe det, som du mangler af os.

Har du allerede en computer, en bonprinter eller lignende, så kan du ofte genbruge dit hardware. Du kan faktisk teste det selv. Ved at oprette en gratis konto, kan du lynhurtigt se, om du kan printe en bon eller oprette en stregkode og scanne den.

Starter du fra scratch eller trænger dit nuværende hardware bare til en opgradering, så kan du også købe enkelte dele af udstyr eller en hel startpakke hos os. Så garanterer vi dig også, at udstyret virker, og at du hurtigt kan komme i gang med at tjene penge i din forretning.

8

Og... hvad nu hvis jeg får et uventet problem eller har brug for hjælp?

Svar:
Ingen grund til bekymring. Vi har din ryg.

Brug for en hjælpende hånd? Det er intet problem. Vi tilbyder løsninger til dig, der gerne vil løse udfordringen selv og dig, der gerne vil have hjælp fra en ekspert. Du kan besøge vores Help Center, hvor du finder hjælpevideoer og guides, eller du kan benytte dig af vores frie support, hvor en af vores eksperter sidder klar til at yde supportmagi via telefon, e-mail eller livechat.

Vi tilbyder hurtig og effektiv support.

9

Okay. Jeg er overvældet. I overbeviste mig for tre punkter siden.

Svar:

Det behøver ikke at være svært at drive forretning. Vores mission er netop at gøre det nemmere for dig at administrere, sælge og bevare overblikket ved at samle alt du behøver ét sted. På den måde kan din tid og dit fokus lægges på det, der skaber omsætning og værdi. Når vi hører fra kunder, at hverdagen er blevet erstattet med en øget omsætning og ekstra tid mellem hænderne, ja, så higer vi kun mere efter at gøre din forretning endnu bedre.

Det eneste, du mangler nu, er blot at vælge, hvordan du ønsker at starte.

Få en demo

Har du 30 minutter, giver vi en personlig fremvisning af systemet.

Prøv gratis i 14 dage

Start en gratis prøveperiode (ingen betalingsoplysninger påkrævet).

Tal med en ekspert

Har du spørgsmål, så ring, skriv eller chat med en af vores eksperter.

Hey 👋 Vi har noget til dig...
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
Ved download giver du samtykke til at vi må sende dig e-mails.