9 svar på dine bekymringer, når du skal vælge nyt POS-system

pil_højre

1. Hvordan ved jeg, om jeg har brug for et nyt POS-system?

Work smarter, not harder.

Det kan være svært at vide, hvornår man har brug for et nyt POS-system. Og foretager du en enkel Google-søgning på ordet, vil du lynhurtigt se hundredvis af brands, der hævder at deres kasseløsning er det rette match for din forretning. Det bedste, du kan gøre, er derfor at finde ud af, hvad du leder efter. Hvad er dine specifikke behov, og hvad er et must for, at hverdagen i butikken kører gnidningsløst rundt? Er der nogle elementer, der kunne effektiviseres bedre?

Hver dag skal helst afsluttes med en følelse af tilfredshed snarere end frustration. Vi er derfor overbeviste om, at “work smarter, not harder” er vejen frem til en mere effektiv hverdag og ikke mindst en succesfuld forretning.

pos system
Havnens Vin og Tobakshus

2. Hvordan kan jeg vide, om POS-systemet passer til min butik?

Det finder du aldrig ud af ved blot at læse.

At prøve nye ting føles altid som et sats. “Hvad nu hvis det ikke er, som jeg troede?” og “Jeg vil ikke investere mine penge i noget, hvis det viser sig at være dårligt.” Det føles bare altid bedre at vide sig sikker på forhånd. Vi gør derfor vores bedste for at vise, hvordan vores POS-system kan hjælpe den enkelte virksomhed – både via en online fremvisning og en gratis prøveperiode, så du først og fremmest kan teste det af. Og det er uanset, om du vil prøve systemet selv eller ønsker en personlig demonstration fra en af vores eksperter.

Så simpelt er det.

Du er ikke den eneste, der vil føle sig sikker på forhånd. Det ville disse butikker også, før de fik Servicepos.

pil_højre

3. Hvad nu hvis jeg finder ud af, at det ikke matcher mine behov?

Vi siger, hvis vi kan se, at vi ikke er et match for din forretning.

Har du særlige krav, vi ikke kan imødekomme, så siger vi det. POS-systemet skal hjælpe dig med at drive og vækste din forretning – ikke omvendt.

Når det er sagt, stræber vi altid efter at tilpasse løsninger til enhver kunde, uanset hvor avancerede og specifikke dine ønsker om end måtte være. Og det siger vi med sikkerhed, da vores system kan integreres med næsten alt.

Hvordan? Jo, vi har bevidst skabt Servicepos med en åben API, så vi netop kan skræddersy, samle og forbinde hundredvis af platforme med vores system.

Sagsstyringssystem til butikker
Kundehistorie med butik Unik

4. Hvordan vælger jeg så det rigtige POS-system til min forretning?

Spørg vores kunder – ikke os.

Hvis du gerne vil vide, hvordan det er at benytte sig af Servicepos i en forretning, så spørg dem, der bruger det. Har det de funktioner, som de har brug for? Kan de lide supporten? Hvordan spiller det sammen med andre programmer?

Vi tager det derfor alvorligt, når vores kunder giver en tilbagemelding på deres oplevelser med POS-systemet – uanset om de elsker eller hader det. Det bidrager nemlig ikke kun til vores konstante videreudvikling og forbedring af systemet, men gør det også nemmere for os at hjælpe din forretning. Gå på opdagelse i vores kundecases her.

9 ud af 10 butikker vælger at beholde Servicepos i deres butik

9 ud af 10 2
pil_højre

5. Hvis jeg er interesseret, hvor skal jeg så starte? Der er så meget!

Det kan næsten ikke være nemmere at gå i gang.

Hvorfor vælge et POS-system, der kræver avanceret hjælp til installation og som er dyr at integrere? Vi mener det, når vi siger, at systemet er brugervenligt og nemt at komme i gang med. Derfor har vi valgt at gøre det gratis at starte selv – du behøver ikke engang at tilføje dine betalingsoplysninger. Du kan læse mere om, hvordan du kommer i gang og bliv klogere på processen.

Ender du alligevel med at have brug for hjælp, så har vi naturligvis eksperter, du kan kontakte og et stort Help Center med svar på alt.

Support
Kunde

6. Hvad med oplæring? Det kræver tid at sætte sig ind i et nyt system.

Intet problem. Vi lærer jer alle godt op fra start.

Vi ved godt, at uanset hvor brugervenligt et POS-system er, så kræver det ofte en smule hjælp til at oplære medarbejdere i at bruge det. Det benægter vi ikke. Sommetider kan det føles uoverskueligt at sætte sig selv – og ikke mindst sine medarbejdere – ind i et nyt system. Derfor vægter vi onboarding-processen højt, så du og dit team kan komme godt fra start.

Med hjælp fra en af vores onboarding-specialister, vil du modtage vejledning hele vejen fra, hvordan du korrekt opsætter Servicepos til oplæring af både dig og dit team. På ingen tid kan du komme i gang med at sælge.

Sådan fungerer onboarding af dig og medarbejderne

Opsætning af hardware

Import af data

Opsætning af integrationer

Oplæring af system

pil_højre

7. Men hvad gør jeg, hvis jeg skal tilkøbe udstyr for at komme i gang?

Du bestemmer selv, om du vil bruge dit nuværende hardware eller tilkøbe det, som du mangler af os.

Har du allerede en computer, en bonprinter eller lignende, så kan du ofte genbruge dit hardware. Du kan faktisk teste det selv. Ved at oprette en gratis konto, kan du lynhurtigt se, om du kan printe en bon eller oprette en stregkode og scanne den.

Starter du fra scratch eller trænger dit nuværende hardware bare til en opgradering, så kan du også købe enkelte dele af udstyr eller en hel startpakke hos os. Så garanterer vi dig også, at udstyret virker, og at du hurtigt kan komme i gang med at tjene penge i din forretning.

Skaerm-uden-skygge
Support-team

8. Og hvad nu hvis jeg får et uventet problem eller har brug for hjælp?

Ingen grund til bekymring. Vi har din ryg.

Brug for en hjælpende hånd? Det er intet problem. Vi tilbyder løsninger til dig, der gerne vil løse udfordringen selv og dig, der gerne vil have hjælp fra en ekspert.

Du kan besøge vores Help Center, hvor du finder hjælpevideoer og guides, eller du kan benytte dig af vores frie support, hvor en af vores eksperter sidder klar til at yde supportmagi via telefon, e-mail eller livechat.

Vores Support-team er kendte for at yde hurtig og effektiv hjælp.

pil_højre

9. Okay. Jeg blev overbevist for tre punkter siden.

Det behøver ikke at være svært at drive forretning.

Vores mission er netop at gøre det nemmere for dig at administrere, sælge og bevare overblikket ved at samle alt du behøver ét sted. På den måde kan tid og fokus lægges på din passion og dét, der skaber omsætning og værdi. Når vi hører fra kunder, at hverdagen er blevet erstattet med en øget omsætning og ekstra tid mellem hænderne, ja, så higer vi kun efter at gøre din forretning endnu bedre.

Det eneste, du mangler nu, er blot at vælge nedenfor, hvordan du ønsker at starte.

online pos
+ 100

Forretninger har allerede oprettet sig.

Prøv gratis i 14 dage

Start en gratis prøveperiode (ingen betalingsoplysninger påkrævet).

Få en demo

Har du 30 minutter, giver vi en personlig fremvisning af systemet.

Tal med en ekspert

Har du spørgsmål, så ring, skriv eller chat med en af vores eksperter.

Vi har noget til dig... 👋
Hent vores whitepaper "Sådan fremtidssikrer du din fysiske butik" og få 15 konkrete råd til, hvordan du kan spare mere tid i hverdagen og klæde din forretning på til fremtidens detailhandel.
15 tips til at fremtidssikre din butik

*Ved download giver du samtykke til, at vi må sende dig e-mails med tips og tricks inden for detailhandel samt markedsføring af Servicepos. Du kan altid afmelde dig igen. Læs vores privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.